Продукти

0 out of 5

ТОПКА СВЕЌИ

Топка свеќи во разни обични и метализирани бои

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ФЕНЕР СВЕЌИ 40 ЧАСА

EAN: 5906927000701 Фенер свеќи во разни бои, 40 часа

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ФЕНЕР СВЕЌИ 17 ЧАСА

EAN: 5906927000626 Фенер свеќи во разни бои, 17 часа

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МЕТАЛНИ ЛАМПИ

EAN: 5906927099026 Метални гарден лампи микс бои

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СВЕЌИ ПАРТИ ТАЈМ микс

EAN: 5906927072265 Свеќи парти тајм во разни бои

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ФЕНЕР СВЕЌИ ПРОТИВ КОМАРЦИ 17 часа ЦИТРО

EAN: 5906927086736 Фенер свеќи против комарци  17 часа

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ФЕНЕР СВЕЌИ ПРОТИВ КОМАРЦИ 40 часа ЦИТРО

EAN: 5906927086705 Фенер свеќи против комарци  40 часа

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЧАЕНИ СВЕЌИ ПРОТИВ КОМАРЦИ 18/1

EAN: 5906927086187 Чаени свеќи против комарци  сет 18/1

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МАКСИ ЧАЕНИ СВЕЌИ ПРОТИВ КОМАРЦИ 4/1

EAN: 5906927100272 Макси чаени свеќи против комарци  сет 4/1

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СВЕЌИ ЗА ДОМАЌИНСТВО 6/1

EAN: 5906927000015 Свеќи за домаќинство во бела боја, сет 6/1, 7 часа

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЧАЕНИ СВЕЌИ 30/1 БЕЛИ

EAN: 5906927010304 Чаени свеќи 30/1 во бела боја

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЧАЕНИ СВЕЌИ 100/1 БЕЛИ

EAN: 5906927100104 Чаени свеќи 100/1 во бела боја

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РИТУАЛНИ СВЕЌИ СЕТ 5/1 МЕМОРИЈА

EAN: 5906927003306 Ритуални свеќи сет 5/1 во црвена боја

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РИТУАЛНИ СВЕЌИ СЕТ 4/1 МЕМОРИЈА

EAN: 5906927050409, 59069270000541 Ритуални свеќи сет  4/1 во црвена и бела боја

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РИТУАЛНА СВЕЌА СО КАПАЧЕ 140ГР ЦРВЕНА

EAN: 5906927003719 Ритуални свеќи со капаче во црвена боја, парафин 140гр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РИТУАЛНА СВЕЌА СО КАПАЧЕ 50 гр ЦРВЕНА

EAN: 5906927002378 Ритуални свеќи со капаче во црвена боја, парафин 50гр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

РИТУАЛНА СВЕЌА СО КАПАЧЕ 100 гр ЦРВЕНА

EAN: 5906927011653 Ритуални свеќи со капаче во црвена боја, парафин 100гр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СТОЛБ СВЕЌИ 40х60 СЕТ 4/1

Столб свеќи сет 4/1 со  димензија 40х60 мм, достапни во : црвена,окер,бела,сина,зелена и темно црвена боја

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СТОЛБ СВЕЌИ 60х120

EAN: 5906927350-110,134,196 Столб свеќa 1/1 со димензија 60х120 мм, достапна во бела,окер и црвена боја

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ТЕГЛИЧКА МИКС Д

EAN: 5906927117027 Парфимирана свеќа во тегличка микс Д

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ТЕГЛИЧКА МИКС Х

EAN: 5906927117010 Парфимирана свеќа во тегличка микс Х

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ЛУКС love

EAN: 5906927376035 Парфимирана свеќа во чаша лукс love

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ЛУКС intensive

EAN: 5906927376028 Парфимирана свеќа во чаша лукс intensive

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ЛУКС soft

EAN: 5906927376011 Парфимирана свеќа во чаша лукс soft

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ЗИМА

EAN: 5906927371931 Парфимирана свеќа во чаша зима

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША НОВОГОДИШНА И БОЖИЌНА

EAN: 5906927371931 Парфимирана свеќа во чаша НОВОГОДИШНА И БОЖИЌНА

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША АНГЕЛ

EAN: 5906927371351 Парфимирана свеќа во чаша ангел

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША

EAN: 5906927371399 Парфимирана свеќа во чаша

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША

EAN: 5906927371184 Парфимирана свеќа во чаша

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ЛАВАНДА

EAN: 5906927371795 Парфимирана свеќа во чаша со мирис на лаванда

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША

EAN: 5906927371689 Парфимирана свеќа во чаша

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША

EAN: 5906927371764 Парфимирана свеќа во чаша

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ЈАГОДА

EAN: 5906927371733 Парфимирана свеќа во чаша со мирис на јагода

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША РОЗА

EAN: 5906927371788 Парфимирана свеќа во чаша со мирис на роза

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ВАНИЛА

EAN: 5906927371672 Парфимирана свеќа во чаша со мирис на ванила

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНИ МАКСИ ЧАЕНИ СВЕЌИ 4/1

EAN: 5906927040752 Парфимирани макси чаени свеќи сет 4/1

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНИ МАКСИ ЧАЕНИ СВЕЌИ 4/1 ПОРТОКАЛ

EAN: 59069270407639 Парфимирани макси чаени свеќи сет 4/1 со мирис на портокал

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНИ МАКСИ ЧАЕНИ СВЕЌИ 4/1 РОЗА

EAN: 5906927040783 Парфимирани макси чаени свеќи сет 4/1 со мирис на роза

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНИ МАКСИ ЧАЕНИ СВЕЌИ 4/1 ЛАВАНДА

EAN: 5906927040790 Парфимирани макси чаени свеќи сет 4/1 со мирис на лаванда

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ПАРФИМИРАНИ МАКСИ ЧАЕНИ СВЕЌИ 4/1 ЈАГОДА

EAN: 5906927040738 Парфимирани макси чаени свеќи сет 4/1 со мирис на јагода

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ТЕРМО ПЛАТНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ L

EAN: 8003186054500 Термосензибилна покривка за даска за пеглање. Сликата се менува со топлина, 100% памук

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

FODERINE New Design ПОКРИВКА ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 130x50cm

EAN: 8003186011206 100% памучна покривка за даска за пеглање 130х50 цм со систем за закачување

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

FODERINE New Design ПОКРИВКА ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 125x46cm

EAN: 8003186011107 100% памучна покривка за даска за пеглање 125х46 цм со систем за закачување

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

FODERINE Elasticate ПОКРИВКА ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 150x60cm

EAN: 8003186039309 Еластична покривка за даска за пеглање 150х60 цм од 100% памук

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

FODERINE Elasticate ПОКРИВКА ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 140x50cm

EAN: 8003186039200 Еластична покривка за даска за пеглање 140х50 цм од 100% памук.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

MARTE ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x44cm

EAN: 8003186017604 Даска за пеглање 120х44 цм Прилагодување на височината на повеќе позиции до 95 см Држач за парни станици со силиконски влошки и интегрирана шина за закачување на облека, армирана преграда за перење, ногарки со дијаметар од 35 mm, за максимална стабилност, држач за кабел, навлака за на рака, покривка од 100% памук.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

TURBO ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x40cm

EAN: 8003186035806 Даска за пеглање 120х40 цм Подесување на висина од 10 позиции до 95 см Држач за парна станица со силиконски влошки, армирана преграда за перење, ногарки со дијаметар 28 mm, наменета за максимална стабилност, 100% покритие од памук

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

SPEEDYMAX ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x40cm

EAN: 8003186025302 Даска зас пеглање 120х40 цм, подесување на висина од 10 позиции до 95 см Засилен остаток од железо со силиконски влошки, армирана преграда за перење, ногари со дијаметар од 22 mm, покривка од памук со 100%

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

AVANTGARD ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x40cm

EAN: 8003186039804 Даска за пеглање 120х40 цм, можно прилагодување на височината на повеќе позиции до 95 см Има држач за парна станица, отпорност на топлина, материјал ултралесен и силно елоксиран, алуминиумска конструкција 60 × 38 mm, систем за сигурносно заклучување, 100% памучна покривка

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

SUPER EURO ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 110x32cm

EAN: 8003186015600 Даска за пеглање 110х32 цм 4 нивоа на подесување висина до 92цм 100% памучна покривка Одложувалиште за пегла ергономско Во повеќе дезени

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

EASY ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ 110x32cm

EAN: 8003186009302 Даска за пеглање 110х32 цм 4 нивоа на подесување висина до 92цм 100% памучна покривка Одложувалиште за пегла од поцинкувана жица Во повеќе дезени

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ

EAN: 4043400516265 Комплет за тоалет, составен од четка и подлошка Димензија : 44 цм Количина во кутија: 10 бр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ТОАЛЕТ СЕТ

EAN: 4043400516135 Тоалет сет-комплет од четка и подлошка Димензија: 39цм Количина во кутија: 10 бр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ДРШКА

EAN: 4043400534160 Метална дршка обвиена во пластика, димензија 120цм Количина во кутија: 10 бр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ДРШКА

EAN: 4043400534245 Пластифицирана дршка со димензија 120цм Количина во кутија: 10 бр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МЕТЛА СО ДОЛГА ДРШКА ВО КОМПЛЕТ СО ЛОПАТКА

EAN: 4043400537819 Алуминиумска пластифицирана рачка Сина лопатка со долга дршка со гумен раб Влакно на метлата е вештачко Димензија: 110 цм Количина во кутија: 6 бр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РАЦЕ

EAN: 4043400213027 Двострана четка за раце Количина во кутија: 10 бр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РАЦЕ

EAN: 4043400513363 Четка за раце Количина во кутија: 10 бр

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ

EAN: 4002625030048 Количина во кутија: 10 бр Четка за рибање на нечистотии Димензија 21cm Добро функционира кога ги чистите обемни дамки на тврди површини Совршено се вклопува во раката Особено избраните влакна ќе се справат со нечистотија на различни површини

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

БРИСАЧ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПЛОЧКИ И БАЊИ

EAN: 4043400504200 Триаголен брисач со метална телескопска рачка, пластично куќиште и микрофибер крпа Идеален за чистење на плочки и бањи Големина: 85 см

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СТАКЛОБРИСАЧ

EAN: 4043400504545 Количина во пакет: 6 бр Стаклобрисач за чистење стаклени површини Од пластика со гумен крај и микрофибер крпа која лесно се поставува, со помош на ластика преку пластична основа Се пере на 40 степени

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

БРИСАЧ ЗА РАДИЈАТОРИ

EAN: 4043400505931 Количина во пакет: 6 бр. Димензија: 75цм Брисач за чистење на радијатори и недостапни меѓупростори

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ДОМАЌИНСКИ РАКАВИЦИ ЗА ПРЕЦИЗНА УПОТРЕБА

EAN: 4047108004949,4047108004956 Количина во пакет: 12 бр Димензии:М-арт.4320035, Л-арт.4320045 Домаќински ракавици за прецизна употреба, со екстракт од алое вера Удобни за носење благодарение на памучното внатрешно покритие

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ТОП МОП – РЕФИЛ

EAN: 5903355003366 Количина во кутија: 50 бр Боја: како на слика Рефил за моп кој може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката. погоден за чистење на сите видови подови. Добро се исплакнува и супер-абсорбентан. Идеален за отстранување на косата и крзно од подови, го остава подот речиси целосно сув. http://www.york.pl/start/products/view/081130/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ТОП МОП ЗА ЧИСТЕЊЕ

EAN: 5903355003359 Количина во кутија: 30 бр Боја: како на слика Моп со четка која може да се исцеди благодарение на специјално дизајнираниот механизам на рачката. погоден за чистење на сите видови подови. Добро се исплакнува и супер-абсорбентан. Идеален за отстранување на косата и крзно од подови, го остава подот речиси целосно сув. http://www.york.pl/start/products/view/081120/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЕУРО МОП – РЕФИЛ

EAN: 5903355000877 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Рефил за еуро моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти. Ефикасно ја “зграпчува” нечистотија и плакни се лесно, погоден за перење и полирање на сите видови подови. Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката, склопувачка рамка…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЕУРО МОП ЗА ЧИСТЕЊЕ

EAN: 5903355000594 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти. Ефикасно ја “зграпчува” нечистотија и плакни се лесно, погоден за перење и полирање на сите видови подови. Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката, склопувачка рамка со четка овозможува…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЛОПАТКА СО ГУМА + МЕТЛА СО ДРШКА

EAN: 5903355004936 Количина во кутија: 20 бр Боја: како на слика Сет наменет за чистење без наведнување.Метла опремена со гумен раб, кој го олеснува собирањето на нечистотија Удобна, ергономска рачка. http://www.york.pl/start/products/view/063030/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЛОПАТКА СО ГУМА И ЧЕТКА

EAN: 5903355002000 Количина во кутија: 24 бр Боја: како на слика Лопатка направена од трајна пластика, содржи специјална дупка за да лесно виси на кука.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЛОПАТКА КОРАЛ

EAN: 59033550003823 Количина во кутија: 24 бр Лопатка направена од трајна пластика, содржи специјална дупка за да лесно виси на кука. http://www.york.pl/start/products/view/061080/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МЕТЛА СУПРИМ СО ДРШКА

EAN: 5903355047476 Боја: како на слика Метла со дршка Суприм, во боја.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МЕТЛА ЦЕНТИ КОЛОР+ДРШКА

EAN: 5903355001195 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 24 бр Боја: како на слика Пластична метла со вештачки влакна и пластична рачка – 120 см, во боја.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МЕТЛА СО ДОЛГИ ВЛАКНА+ДРШКА МАРТА

EAN: 5903355001980 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 бр Боја: како на слика Метла со долги влакна и дршка, со големина: 23,5 cm x 3,5 cm. Должина на влакно: 10 см. Дијаметар на отворот под рачката: 2,2 cm

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР ЗА БАЊАЊЕ 1/1

EAN: 5903355000969 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 60 бр Боја: како на слика Сунѓер за бања и масажа со интересен дизајн. Класичниот овален облик и големина обезбедуваат удобност при користење. Убави, естетски -4 бои создаваат визуелни бранови. Идеален за капење и масирање на телото. http://www.york.pl/start/products/view/014010/section/body

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МАКСИ СЕТ 5/1

EAN: 5903355086093 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 48 бр Боја: како на слика

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МЕТАЛИЗИРАН 1/1

EAN: 5903355000174 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 бр Боја: како на слика Димензија: 12 x 8 x 2,7 цм Траен сунѓер за чистење, покриен со слој на деликатна метална решетка, со посебни својства (не ја гребе чистата површина). Идеално погоден за отстранување тешки дамки од тефлон и други деликатни површини, бидејќи неговата специјална површина не го отстранува тефлонскиот слој од садовите и не…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ ПЛАСТИФИЦИРАН 1/1

EAN: 5903355000181 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 бр Боја: како на слика Димензија: 11 x 8 x 2,5 цм Траен сунѓер за чистење, покриен со слој на отпорна пластика која не ја изгребува исчистената површина, Идеално погоден за отстранување тешки дамки од тефлон и други деликатни површини, бидејќи неговата специјална површина не го отстранува тефлонскиот слој од садовите и не остава гребнатини…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МЕГАПАК 24+4 ГРАТИС

EAN: 59033550045571 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 20 бр Боја: како на слика Димензија: 8,5 x 5,5 x 2,5 цм Двослоен сунѓер од мека пена и влакна, повеќенаменски, издржлив и во неколку различни бои Мек пена слој се справува со помали дамки без гребење на деликатни површини, а груб влакна слој е идеален за отстранување на сушени и перзистентни дамки. Удобен за…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ ЏАМБО 10/1

EAN: 5903355000136 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 40 бр Боја: како на слика Димензија: 9 х 6 х 2,9 цм Двослоен (од мека пена и влакна), повеќенаменски, издржлив сунѓер во неколку различни бои. Мека пена слој се справува со помали дамки без гребење на деликатни површини, а груби влакна слој е идеален за отстранување на сушени и перзистентни дамки. Големина идеален за…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МАКСИ 5/1

EAN: 5903355000518 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 50 бр Боја: како на слика Димензија: 10 х 7 х 2,9 цм Двослоен (мека пена и влакна), повеќенаменски, издржлив сунѓер во неколку различни бои, мек пена слој се справува со помали дамки без гребење на деликатни површини а груб влакна слој е идеален за отстранување на сушени и перзистентни дамки. Сунѓер е доволно голем…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ СЕТ 3/1 ФОЛИЈА

EAN: 5903355000273 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 45 бр Двослојни (од мека пена и влакна), повеќенаменски, издржливи сунѓери во неколку различни бои, спакувани во фолија, сет 3/1. Ергономска форма на сунѓерот обезбедува удобно сместување во раката, заштита на рацете и ноктите од оштетување. Мек пена слој се справува со помали дамки без гребење на деликатни површини, а груб влакна слој е идеален…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МАГИЧНА КРПА ПВА

EAN: 5903355070726 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 36 бр Магично абсорбентна крпа- апсорбира течности поефикасно од било кој друг сунѓер, необична издржливост благодарение на зајакнувањето внатре во ткаенината. Совршено ги отстранува влакната, трошки и прашина од тапацирот, може да се користи со детергенти или само натопена со вода. За време на сушењето, станува тврда, за да се преформира само треба да се…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕРАСТА КРПА 4+1 ГРАТИС ЦЕНТИ

EAN: 5903355035695 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 90 бр СУНЃЕРАСТА КРПА 4+1 КРПА ГРАТИС , апсорбира поголема течност, брише како ткаенина, апсорбира како сунѓер Се користи влажна,се мие и се суши брзо Неопходна крпа за во кујната и во бањата

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕРАСТА КРПА 3/1

EAN: 5903355000099 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 150 бр Сунѓераста крпа сет 3/1 апсорбира до 13 пати поголема тежина, Брише како ткаенина, апсорбира како сунѓер Се користи влажна,се мие и се суши брзо Неопходна крпа за во кујната и во бањата http://www.york.pl/start/products/view/024010/section/house

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР МРЕЖА ЗА БАЊАЊЕ

EAN: 5903355007654 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 24 бр Сунѓер мрежа за бањање -класичен чистач за телото. Ефикасно мие и го чисти телото. Ефикасно произведува пена од гелови за туширање. Има јамка за да овозможи лесно сушење и складирање по употреба, на пр. за туш

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СУНЃЕР МРЕЖА ЗА БАЊАЊЕ КОКОС КИДС

EAN: 5903355007647 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 24 бр Сунѓер мрежа за бањање за деца, во вид на животно  што прави забава за детето Сунѓерот е направен од меки материјали пријатни на допир, има јамка за закачување (на пр. за туш) или чување и за сушење

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ДРВЕНА ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ СО НАВОЈ

EAN: 5903355002451 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 24 бр Дрвена четка за рибање со навој, има многу тврди влакна за чистење на тврдокорната нечистотија, идеална за чистење на гаражи и магацини. Четка особено погодна за чистење на тврди површини кои се отпорни на гребење – улици, тротоари, асфалтирани камења. Четка има цврста пластика – одлична за дрвена или пластична рачка.

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МРЕЖА ЗА САДОВИ МАКСИ

EAN: 5903355000525 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: 32 g Челичен чистач за чистење садови, тенџериња Отстранува најтешката нечистотија Многу издржливи

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МРЕЖА ЗА САДОВИ 3/1

EAN: 5903355000341 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 80 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: 36 g Челичен чистач за чистење садови, тенџериња Отстранува најтешката нечистотија Многу издржливи

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СПИРАЛНА МРЕЖА МИНИ

EAN: 5903355000556 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 300 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: 15 g Челичен чистач за чистење садови, тенџериња Отстранува најтешката нечистотија Многу издржливи

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

СПИРАЛНА МРЕЖА МАКСИ

EAN: 5903355000549 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: 27 g Челичен чистач за чистење садови, тенџериња Отстранува најтешката нечистотија Многу издржливи

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ

EAN: 5903355002543 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 20 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Добро функционира кога ги чистите обемни дамки на тврди површини Совршено се вклопува во раката Особено избраните влакна ќе се справат со нечистотија на различни површини

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ЧЕТКА ДВОСТРАНА ЗА РАЦЕ

EAN: 5903355002444 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Удобна за користење со рака двострана четка Направена од дрво, добар зафат за држење во рака Тешки влакна овозможуваат ефикасно отстранување на нечистотијата од рацете и ноктите

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МЕТЛА СО РАЧКА ЛАУРА

EAN: 5903355004455 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 60 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Метла особено погодна за улици, тротоари и асфалтирани камења Има многу тврди влакна идеални за справување со најтешкото нечистотија Погодна за чистење на големи површини како што се тераси и патеки Исто така, идеална за чистење на гаражи и магацини Метла има цврста пластика – одлична за дрвена…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МЕТЛА ГУСТА СО ПРИРОДНИ ВЛАКНА 40цм

EAN: 5903355038184 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 20 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Метла со природни, дебели влакната -30% коњски влакна Идеална метла за широки патеки, простор околу куќата, гаражи Метла има цврста пластика – одлична за дрвена или пластична рачка Погодна за чистење на големи површини

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

МЕТЛА САРА

EAN: 5903355001836 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 БОЈА: како на сликата ПАРАМЕТРИ: n/a Специјално избрани влакна за миење надвор од песок, на пример од празнините помеѓу камењата за поплочување Метла особено погодна за улици, тротоари и плочки за поплочување Погодна за чистење на големи површини како што се тераси и патеки Идеална за чистење на гаражи и магацини Метла има цврста…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ДРВЕНА МЕТЛА 60цм

EAN: 5903355002499 КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 Многу широка метла за отворен простор, која одеднаш се шири до 60 см широка површина Метла која е особено погодна за улици, тротоари и камења Има многу тврди влакна за идеално да се справи со тврдокорната нечистотија Погодна за чистење на големи површини како што се тераси и патеки Идеална за чистење на гаражи…

Quick view Read more
View detail
0 out of 5

ДРВЕНА МЕТЛА 30цм + ДРШКА

Метла која е особено погодна за улици, тротоари и камења

Quick view Read more
View detail

СИТЕ ПРОДУКТИ ПО КАТЕГОРИЈА