СЕТ МОП+ДРШКА ЈОРК

SKU: 8117-1 Category: Tag:
 

Description

шифра: 7300

баркод: 5903355008422

Количина во кутија: 24 бр

Сет од рефил и дршка- кој чисти големи површини со едно движење. Се препорачува за чистење на сите видови површини во куќа или канцеларии.
Рефилот е составен од памучното ткаење, кое обезбедува висока ефикасност при чистење и можност за повеќекратна употреба, притоа одржувајќи ја структурата на ткаењето. Големината на рефилот овозможува миење на поголеми површини за пократко време.Се препорачува за чистење на плочки и ламинатни подови, насипани и теракотани подови.
Удобноста при метење многу често зависи и од должината на дршката. Рефилот е во сет со универзална дршка од 110 см.. Дршката од сетот многу го олеснува чистењето на различни површини, овозможувајќи  различни движења без наведнување.
Универзалната пластична дршка за чистење одговара на сите видови метли и мопови, па може да се користи на повеќе начини и за разни намени.  Изработена од издржливи материјали – дршката ќе биде совршена за секое домаќинство или работно место.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ МОП+ДРШКА ЈОРК”

Your email address will not be published. Required fields are marked *