СТАЗА ДЕКОРАТИВНА КОКОС ВЕЛУР 40х60цм

SKU: 0788005 Category: Tag:
 

Description

шифра: 0788005

баркод: 4043400506976

Количина во кутија: 10 бр

 

Стаза декоративна кокос велур со димензија 60х90цм.

Кокосова ткаенина во природна боја, винил подлога, висина околу 15 мм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАЗА ДЕКОРАТИВНА КОКОС ВЕЛУР 40х60цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *