БРИШАЧ ЗА РАДИЈАТОРИ

SKU: 0852005 Category: Tag:
 

Description

шифра: 0852005

баркод: 4043400505931

Количина во пакет: 10 бр.

Димензија: 75цм

Бришач за чистење и одржување на радијатори, практичен и за недостапни меѓупростори. Лесен за одржување.

Бришачот е изработен од извртена жица, со пластична рачка и синтетички влакна.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БРИШАЧ ЗА РАДИЈАТОРИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *