РАКАВИЦИ ЗА ДОМАЌИНСТВО

SKU: 4320035,4320045 Category: Tag:
 

Description

шифра: 4320035, 4320045

баркод: 4047108004949,4047108004956

Количина во пакет: 12 бр
Димензии:М-арт.4320035, Л-арт.4320045

 

Домаќински ракавици за прецизна употреба, со екстракт од алое вера.

Удобни за носење, благодарение на памучното внатрешно покритие.

Неопходен дел од опрема за хигиена во секое домаќинство или работна просторија.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РАКАВИЦИ ЗА ДОМАЌИНСТВО”

Your email address will not be published. Required fields are marked *