ТОАЛЕТ СЕТ

SKU: 1651005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400516265
Комплет за тоалет, составен од четка и подлошка
Димензија : 44 цм
Количина во кутија: 10 бр

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТОАЛЕТ СЕТ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *