САМОЛЕПЛИВИ ПОДЛОШКИ

 

Description

EAN: 402625176227
Количина во кутија: 20 бр

Боја: како на слика

Самолепливи подлошки за намештај, во  четвртаста форма, димензија 28х28мм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “САМОЛЕПЛИВИ ПОДЛОШКИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *