САМОЛЕПЛИВИ ПОДЛОШКИ

 

Description

EAN: 402625056031
Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

Самолепливи подлошки за намештај, во округла и четвртаста форма, димензија Ф20мм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “САМОЛЕПЛИВИ ПОДЛОШКИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *