ДАСКА EASY ЗА ПЕГЛАЊЕ 110x32cm

 

Description

EAN: 8003186009302
Даска за пеглање 110х32 цм
4 нивоа на подесување висина до 92цм
100% памучна покривка
Одложувалиште за пегла од поцинкувана жица
Во повеќе дезени.

https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/easy/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА EASY ЗА ПЕГЛАЊЕ 110x32cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *