СУШАРА BALCONY 18M

SKU: st189 Category: Tag:
 

Description

шифра: st189 (ст189)

баркод: 8003186000507

Сушара БАЛКОНИ за сушење на балкон со 18м жица за сушење, со лакирани челични рамки, анти-‘рѓчосувачка, прилагодлива и со силни ногари.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-површина за сушење 10м
-количина на облека 5кг
-антирѓосувачка сушара
-материјал АЦЦ
-произведено во Италија

https://youtu.be/EBcqQ6dEJNE

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА BALCONY 18M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *