ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ СУПЕР ЕУРО 110×32цм

 

Description

Шифра: A122l09W
Баркод: 8003186015600

Даска за пеглање СУПЕР ЕУРО/SUPER EURO со прилагодување на висината во неколку позиции до 88 цм. Ергономски потпирач, лесна и практична, 100% памучна покривка.

Големина на даска: 110х32 цм
Максимална висина: 88 цм
Дијаметар на ногата: 18 мм
Димензии/отворено: 130х88х34 цм
Димензии/затворено: 34х158х4 цм
Тежина: 3,6 кг
Материјал: обоен челик
Производство: Италија

Видео презентација: https://youtu.be/f11KEmpdwd0

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ СУПЕР ЕУРО 110×32цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *