ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ АВАНТГАРД 120×40цм

 

Description

Шифра: A300A01W
Баркод: 8003186039804

Даска за пеглање АВАНТГАРД/AVANTGARD со висинско прилагодување на повеќе позиции до 95 цм. Држач за парна станица отпорен на топлина, материјал ултралесен и силно анодизиран, алуминиумска структура 60×38 mm, безбедносен систем за заклучување, 100% памучна покривка.

Големина на даска: 120х40 цм
Максимална висина: 95 цм
Дијаметар на ногата: 60х38 мм
Димензии/отворено: 153x95x48 цм
Димензии/затворено: 48x173x9 цм
Тежина: 6,5 кг
Материјал: обоен челик
Производство: Италија
Видео презентација:  https://youtu.be/O4C8JkJlDyg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ АВАНТГАРД 120×40цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *