СУШАРА GOCCIOLO 5M

SKU: st398 Category: Tag:
 

Description

шифра st398 (ст398)

баркод: 8003186050908

Сушара ГОКИОЛО кратка и пролагодлива за раце, идеална за балкон или радијатор со 5м жица за сушење.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

-практична за носење
-површина за сушење 5м
-количина на облека 2,5кг
-антирѓосувачка сушара
-материјал алуминиум
-произведено во Италија

 

https://youtu.be/ZQDuHwC8luY

 

 

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/gocciolo-3-5/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА GOCCIOLO 5M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *