СУШАРА ГЛАМ 18M

SKU: st186 Category: Tag:
 

Description

шифра: st186 (ст186)

баркод: 8003186006707

Сушара ГЛАМ/GLAM со 18м жица за сушење, емајлирана челична рамка , анти-рѓосувачка.

Површина за сушење: 18м
Kоличина на облека: 8кг
Aнтирѓосувачка сушара
Mатеријал: АЦЦ
Тежина: 2,7 кг
Димензија отворена: 178 x 114 x 55 цм
Димензија затворена: 55 x 130 x 4 цм
Производство: Италија
Видео презентација: https://youtu.be/KphdJfgxlhY

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА ГЛАМ 18M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *