СКАЛИ LEONARDO 3

SKU: G300A03W Category: Tag:
 

Description

шифра: G300A03W (Г300А03Њ)

баркод: 8003186021601

Скали ЛЕОНАРДО  тип 3 чекор скали, висина до 75 цм, алуминиум, 4цм ширина кога е затворена скала, до 150 кг оптеретување. Практични за одложување и складирање.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-3 чекор скали со димензија 33х26цм
-максимално оптоварување 150кг
-висина 75цм
-димензија затворени 4цм
-тежина 4,60кг
-материјал алуминиум
-произведено во Италија

https://youtu.be/QzUR2D3Ik1I

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ LEONARDO 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *