СТОЛЧЕ ЗА ПЕГЛАЊЕ AMIGO

 

Description

EAN: 8003186019707

Димензии 44 х 110 х 12 цм

Столче за пеглање, со можност за прилагодување на 4 висини до 72цм максимална висина, двострано цинкована и обоена жица, нерѓосувачке, практична, со висока стабилност. 100% памучна покривка. Практично и за други намени.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/amigo/

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТОЛЧЕ ЗА ПЕГЛАЊЕ AMIGO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *