СУШАРА АЛПИНА 30МT

SKU: st194/3CPF Category: Tag:
 

Description

шифра ст194/3 ЦПФ(st194/3 CPF)

баркод: 8016754000250

Сушара АЛПИНА/ALPINA 30м на тркалца. Силен пластичен механизам прилагодлив  за мултифункционални поставки, “лесни транспортни” тркала, добро се вклопува во туш кабини, со  можност за преклопување на алишта.

Површина за сушење: 30м
Kоличина на облека: 11кг
Aнтирѓосувачка сушара
Mатеријал: обоен челик
Тежина: 3,6 кг
Димензија отворена: 68 x 125 x 68 цм
Димензија затворена: 68 x 121 x 4 цм
Производство: Италија

Видео презентација: https://youtu.be/GrswhfW1uLo

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА АЛПИНА 30МT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *