ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ ТУРБО 120×40цм

 

Description

Шифра: A142LB1W
Баркод: 8003186035806

Даска за пеглање ТУРБО/TURBO со висинско прилагодување на повеќе позиции до 95 цм. Држач за парна станица отпорен на топлина, материјал ултралесен и силно анодизиран,  алуминиумска структура , безбедносен систем за заклучување, 100% памучна покривка.

Големина на даска: 120х44 цм
Максимална висина: 95 цм
Дијаметар на ногата: 35 мм
Димензии/отворено: 154 x 95 x 46 цм
Димензии/затворено: 46 x 172 x 9  цм
Тежина: 8,3 кг
Материјал: обоен челик
Производство: Италија
Видео презентација: https://youtu.be/5xuYn22Cdto

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ ТУРБО 120×40цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *