ДАСКА SPEEDYMAX ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x40cm

 

Description

EAN: 8003186025302
Даска зас пеглање 120х40 цм, подесување на висина од 10 позиции до 95 см
Засилен остаток од железо со силиконски влошки, армирана преграда за перење, ногари со дијаметар од 22 mm, покривка од памук со 100%.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/flamingo/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА SPEEDYMAX ЗА ПЕГЛАЊЕ 120x40cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *