СУШАРА ПЛАСТ 20М

SKU: st987 Category: Tag:
 

Description

Шифра: ст987 (st987)

баркод: 8003186054203

Сушара ПЛАСТ/PLAST 20м на тркалца, со силен пластичен механизам прилагодлив  за мултифункционални поставки, “лесни транспортни” тркала, добро се вклопува во секоја просторија, со можност за преклопување на алишта.

Површина за сушење: 20м
Kоличина на облека: 9кг
Aнтирѓосувачка сушара
Mатеријал: пластика
Тежина: 4,8 кг
Димензија отворена: 172 x 115 x 58  цм
Димензија затворена: 58 x 125 x 8 цм
Производство: Италија

https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/plast-20/

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА ПЛАСТ 20М”

Your email address will not be published. Required fields are marked *