ПЛАТНО ТЕРМО МАГИЧНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ ХЛ

 

Description

шифра: ЦОП930/COP930

баркод: 8003186054609

Термосензибилна покривка за даска за пеглање на која сликата се менува со топлина, 100% памук, 250 гр чувствителен памук, со клип.

Големина на платно: 140 x 55 цм
Големина на даска: максимум 130 x 45 цм
Слоеви: 2
Тежина: 0,275 кг
Големина на пакувањето: 25 x 37 x 5,5 цм
Производство: Италија

https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/magique/?v=xl

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЛАТНО ТЕРМО МАГИЧНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ ХЛ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *