СКАЛИ LEONARDO 2

SKU: G300A02W Category: Tag:
 

Description

шифра: G300A02W (Г300А02Њ)

баркод: 8003186024008

 

Скали ЛЕОНАРДО тип 2 чекор скали, висина до 50цм, алуминиум, 4цм ширина кога е затворена скала, до 150 кг оптеретување. Практични за одложување и складирање.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-2 чекор скали со димензија 33х26цм
-максимално оптоварување 150кг
-висина 50цм
-димензија затворени 4цм
-тежина 4,60кг
-материјал алуминиум
-произведено во Италија

 

https://youtu.be/P9XbwYqNepY

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ LEONARDO 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *