ПЛАТНО МАГИЧНО ТЕРМО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ Л

 

Description

шифра: ЦОП920/COP920

баркод: 8003186054500

Термосензибилна покривка за даска за пеглање на која сликата се менува со топлина, 100% памук, 250гр чувствителен памук, со клип.

Големина на платно: 130 x 50 цм
Големина на даска: максимум 120 x 40 цм
Слоеви: 2
Тежина: 0,245 кг
Големина на пакувањето: 25 x 37 x 5,5 цм
Производство: Италија

https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/magique/?v=l

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЛАТНО МАГИЧНО ТЕРМО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ Л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *