СУШАРА АЛПИНА 40МT

SKU: st194/4CPF Category: Tag:
 

Description

шифра ст194/4 ЦПФ (st194/4 CPF)

баркод: 8016754000229

Сушара АЛПИНА/ALPINA 40м на тркалца. Силен пластичен механизам прилагодлив  за мултифункционални поставки, “лесни транспортни” тркала, добро се вклопува во туш кабини, со  можност за преклопување на алишта.

Површина за сушење: 40м
Kоличина на облека: 14кг
Aнтирѓосувачка сушара
Mатеријал: обоен челик
Тежина: 4,2 кг
Димензија отворена: 68 x 160 x 68  цм
Димензија затворена: 68 x 155 x 4 цм
Производство: Италија

Видео презентација: https://youtu.be/x24veSY3k24

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА АЛПИНА 40МT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *