КРПА МИКРОФИБЕР JORK СЕТ 5/1

SKU: 2619 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355097075
Количина во кутија: 48 бр

Боја: како на слика

Сет од пет микрофибер крпи совршен за бришење и полирање, дури и без употреба на детергенти.
Може да се користат влажни или суви, не оставаат траги и ефикаснно ја отстрануваат  прашина.
Ткаенината е исто така идеална за чистење на прозорци, прозорци, огледала, очила.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА МИКРОФИБЕР JORK СЕТ 5/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *