МЕТЛА ГУСТА СО ПРИРОДНИ ВЛАКНА 40цм И ДРВЕНА ДРШКА 120цм

SKU: 0034 Category: Tag:
 

Description

шифра: 0034

баркод: 5903355038184
количина во кутија : 20 бр

Голема метла со дрвена основа и природно коњско влакно 40цм, во комплет со дрвена дршка 120цм. Совршена за чистење на подови во домот  како што се гаражи, магацини, сали и патеки. Метлата е направена од густо, природно коњско влакно (30%), кое е совршено за собирање на сите честички од прашина или песок. Природните материјали се безбедни за оние кои страдаат од алергија, бидејќи создаваат неповолна средина за развој на грини. Метлата е опремена со цврста дрвена дршка 120цм, со која се создава функционален комплет за чистење.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-голема дрвена метла (40 см), 30% природна коњска коса
-густите, природни влакна го олеснуваат отстранувањето на нечистотијата, ситната прашина или песокот
-опремен со дрвена дршка 120цм
-совршена за чистење на големи површини и домашните области: гаражи, патеки, магацини, тераси, градинарски улички

Тежина на производот индивидуално пакување 0.508 кг
Големина на производот индивидуално пакување 430 x 120 x 80 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА ГУСТА СО ПРИРОДНИ ВЛАКНА 40цм И ДРВЕНА ДРШКА 120цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *