МЕТЛА САРА СО ДРВЕНА ДРШКА 120цм

SKU: 0020 Category: Tag:
 

Description

шифра: 0020

баркод: 5903355001836
количина во кутија: 12 бр

Метла Сара во комплет со дрвена дршка 120цм-се препорачува за метење улици, патеки, тротоари и градинарски улички, како и поголеми површини, на пр. гаража или магацин. Цврста и издржлива, ефикасно ја отстранува секаква нечистотијата од сите површини.
Ергономска, универзална Сара метла, специјално е прилагодена за метење дворни површини. Правилно поставени влакна на метла се совршени за бришење песок од празнините меѓу калдрмата и за чистење на други тешко достапни места.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-метла за чистење на градинарски улички, патеки, улици, тротоари, гаражи, сали и магацини
-густите влакна го олеснуваат отстранување песок од празнините и тешко достапните места
-цврсти влакна на метла се погодни за чистење дури и многу тврди површини
-совршена за метење големи површини
-во комплет со цврста, дрвена дршка 120цм

Тежина на производот индивидуално пакување 0,31 кг
Големина на производот индивидуално пакување 340 x 160 x 100 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА САРА СО ДРВЕНА ДРШКА 120цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *