МЕТЛА СО ПРИРОДНИ ВЛАКНА 30цм И ДРВЕНА ДРШКА 120цм

SKU: 0033 Category: Tag:
 

Description

шифра: 0033

баркод: 5903355038177
количина во кутија: 20 бр

 

Метла со дрвена основа и природно коњско влакно 30цм, во комплет со дрвена дршка 120цм. Совршена за чистење куќи и станови, како и патеки, тротоари, улици, гаражи и магацини.
Функционална метла направена во 30% од природна коњска коса, со што се овозможува собирање и на најмалата прашина. Метлата има цврст, пластичен конец и е во комплет со дрвена рачка 120цм, создавајќи универзален комплет за чистење. Совршена за чистење на домашни површини и дворни површини. Посебно се препорачува за луѓе кои страдаат од алергии – ефикасно ја отстранува нечистотијата, како што е прашината, без да ја разнесува во воздухот.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-метла направена од дрво со 30% природно коњско влакно и должина 30цм
-густите влакна овозможуваат собирање и најмала прашина, нечистотија и трошки
-природните материјали го намалуваат ризикот од раст на бактерии и грини, со што се спречува појава на алергија
-во комплет со дрвена дршка 120цм

Тежина на производот индивидуално пакување 0.384 кг
Големина на производот индивидуално пакување 330 x 120 x 80 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА СО ПРИРОДНИ ВЛАКНА 30цм И ДРВЕНА ДРШКА 120цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *