МРЕЖА ЗА САДОВИ 3/1

 

Description

EAN: 5903355000341
КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 80
БОЈА: како на сликата
ПАРАМЕТРИ: 36 g
Челичен чистач за чистење садови, тенџериња
Отстранува најтешката нечистотија
Многу издржливи

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МРЕЖА ЗА САДОВИ 3/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *