СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МЕТАЛИЗИРАН 1/1

SKU: 3202 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000174

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 100 бр

Боја: како на слика
Димензија: 12 x 8 x 2,7 цм

Траен сунѓер за чистење, покриен со слој на деликатна метална решетка, со посебни својства (не ја гребе чистата површина).
Идеално погоден за отстранување тешки дамки од тефлон и други деликатни површини, бидејќи неговата специјална површина не го отстранува тефлонскиот слој од садовите и не остава гребнатини на чисти површини.
Погоден за чистење на изгорени, многу валкани садови и тави за пржење.

http://www.york.pl/start/products/view/032020/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МЕТАЛИЗИРАН 1/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *