ЛОПАТКА КОРАЛ

SKU: 6108 Category: Tag:
 

Description

шифра: 6108

баркод: 59033550003823

количина во кутија: 24 бр

Цврста лопатка со гумен раб, благодарение на кој многу полесно се собира нечистотијата од подот. Ергономска форма на метлата овозможува поголема удобност при чистење.
Издржлива лопатка изработена од силна пластика со гумен раб, во атрактивни бои. Гумата дава подобра адхезија на подлогата, што го спречува лизгањето на лопатката преку подот за време на чистењето. На рачката на лопатка има специјален отвор кој овозможува лопатка  практично да се складира. Во комплет со четките од YORK колекција-создава совршен сет за чистење.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-силна лопатка  направена од издржлива пластика
-ќе се користи долго време
-гумениот раб го олеснува чистењето и спречува истурање на мала нечистотија и течности
-ергономска форма за поголема удобност при чистењето
-рачка опремена со специјален отвор за складирање
-четка од YORK колекција создава функционален сет за чистење

 

Тежина на производот индивидуално пакување 0.075 кг
Големина на производот индивидуално пакување 230 x 310 x 100 мм

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛОПАТКА КОРАЛ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *