ЛОПАТКА СО ГУМА И ЧЕТКА

SKU: 6204 Category: Tag:
 

Description

шифра 6204

баркод: 5903355002000

количина во кутија: 12 бр

Практичен комплет за чистење составен од четка и лопатка со гума.
Уникатен сет на четка со лопатка, кој секако ќе се покаже корисен во секој стан. Четката ефикасно ја собира нечистотијата, а садот за прав-лопатка со гумен раб спречува ширењето на ситно ѓубре на страните. Комплетот е опремен со систем „клик“, што овозможува практично прицврстување на производите за време на складирањето.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-четка изработена од издржливи материјали, има профилирани влакна кои ефикасно ја собираат прашината и секоја нечистотија од сите површини
-лопатка опремена со гумен раб, не остава мали нечистотии на подот
-комплет опремен со системот „клик“ кој овозможува совршено совпаѓање на четката и садот за прав, што го олеснува  складирањето

Тежина на производот индивидуално пакување 0,145 кг
Големина на производот индивидуално пакување 220 x 310 x 90 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛОПАТКА СО ГУМА И ЧЕТКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *