МЕТЛА СО РАЧКА ЛАУРА

SKU: 000980 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355004455
КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 60
БОЈА: како на сликата
ПАРАМЕТРИ: n/a
Метла особено погодна за улици, тротоари и асфалтирани камења
Има многу тврди влакна идеални за справување со најтешкото нечистотија
Погодна за чистење на големи површини како што се тераси и патеки
Исто така, идеална за чистење на гаражи и магацини
Метла има цврста пластика – одлична за дрвена или пластична рачка
Сетот содржи цврста рачка која има дупка за закачување за да се закачи на куката

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА СО РАЧКА ЛАУРА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *