ЧЕТКА ДВОСТРАНА ЗА РАЦЕ

SKU: 0040 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355002444
КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12
БОЈА: како на сликата
ПАРАМЕТРИ: n/a
Удобна за користење со рака двострана четка
Направена од дрво, добар зафат за држење во рака
Тешки влакна овозможуваат ефикасно отстранување на нечистотијата од рацете и ноктите

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ДВОСТРАНА ЗА РАЦЕ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *