ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ

SKU: 000630 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355002543
КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 20
БОЈА: како на сликата
ПАРАМЕТРИ: n/a
Добро функционира кога ги чистите обемни дамки на тврди површини
Совршено се вклопува во раката
Особено избраните влакна ќе се справат со нечистотија на различни површини

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *