СПИРАЛНА ЖИЦА МАКСИ

 

Description

шифра: 0201

бракод: 5903355000549
количина во кутија: 100бр

Челичен чистач за чистење – ја отстранува најтешката нечистотија од садовите, тенџерињата и решетките. MAXI големина, ефикасно чисти големи површини.
Направен од најквалитетен метал, спирален челичен чистач за чистење на најтешката нечистотија – изгорени садови, остатоци од сушена храна, ‘рѓа. Благодарение на неговата големина, уште побрзо ги чисти големите површини. Чистачот е исклучително издржлив и служи долго време. Не е погоден за чистење на тефлон.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-челичен чистач за садови
-ја отстранува најтешката нечистотија од садовите, тенџерињата и решетките
-MAXI големина, ефикасно чисти големи површини
-не ја гребе исчистената површина
-многу издржлив, трае долго време

Тежина на производот индивидуално пакување 0,032 кг
Големина на производот индивидуално пакување 120 x 150 x 40 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СПИРАЛНА ЖИЦА МАКСИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *