СУНЃЕР МРЕЖА ЗА БАЊАЊЕ

SKU: 1510 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355007654
КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 24 бр

Сунѓер мрежа за бањање -класичен чистач за телото.
Ефикасно мие и го чисти телото.
Ефикасно произведува пена од гелови за туширање.
Има јамка за да овозможи лесно сушење и складирање по употреба, на пр. за туш

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР МРЕЖА ЗА БАЊАЊЕ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *