СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МЕГАПАК 24+4 ГРАТИС

SKU: 3014 Category: Tags: , ,
 

Description

EAN: 59033550045571

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 14 бр

Сет од 28 двослојни кујнски сунѓери за чистење, се справуваат и со најтврдоконата нечистотија. Грубите влакна темелно ја чистат тврдокотна нечистотија, додека нежната пена е погодна за чистење на нежни површини. Сунѓерот за садови е профилиран така што совршено се вклопува во раката при чистење. Совршено за миење помали тенџериња, садови и бришење на работни површини. Совршено пени детергенти, со што се намалува нивната потрошувачка.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-големо, економично пакување -сет од 24+ 4 ГРАТИС традиционални кујнски сунѓери за чистење: доволно за шест месеци
-двослојна структура: мек сунѓер и груби влакна
-совршено ја отстранува исушената и тврдокорната нечистотија
-повеќенаменски, удобни и практични сунѓери
-ергономска големина, погодна за чистење и мали и големи површини

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ МЕГАПАК 24+4 ГРАТИС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *