МЕТЛА КОЛОР+ДРШКА

SKU: 5103 Category: Tag:
 

Description

шифра: 5103

баркод: 5903355001195

количина во кутија: 24 бр

Метла за домаќинство со рачка од 110 см. Совршена за чистење и помали и поголеми површини.
Бојата на рачката одговара на бојата на влакната во метлата. Деталите за бојата сигурно ќе бидат забележани од естетите. Високиот квалитет на материјалот од кој е направен производот, не само што влијае на удобноста при чистењето, туку и овозможува метлата да се користи навистина долго време. Метлата AZUR овозможува брзо и ефикасно чистење на становите и други простории.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-уникатниот агол под кој се поставени влакната на метлата,  ја подобруваат точноста на чистењето дури и на тешко достапни места во куќата
-цврсто изработена рачка долга 110 см
-густите влакна од метла прецизно собираат прашина, песок, коса и друга нечистотија
-совршена метла  за чистење и помали и поголеми површини

Тежина на производот индивидуално пакување 0.325 кг
Големина на производот индивидуално пакување 330 x 1260 x 100 мм

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА КОЛОР+ДРШКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *