МЕТЛА ДРВЕНА 30цм + ДРШКА

Метла која е особено погодна за улици, тротоари и камења

SKU: 001 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355002468
КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 бр

Метла која е особено погодна за улици, тротоари и камења
Има многу тврди влакна за идеално да се справи со тврдокорната нечистотија
Погодна е за чистење на големи површини како што се тераси и патеки
Идеална за чистење на гаражи и магацини
Метлата има цврста пластика – одлична за дрвена или пластична рачка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА ДРВЕНА 30цм + ДРШКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *