СПИРАЛНА ЖИЦА МИНИ

 

Description

шифра: 0202

баркод: 5903355000556
количина во кутија: 300 бр

Спирален високо издржлив чистач за отстранување на тврдокорна нечистотија и остатоци од исушена или изгорена храна. Намалената големина овозможува попрецизна работа и допирање до тешко достапни места. Исклучително издржлива жица изработена од хромиран челик, може да служи долго време. Не е погодна за чистење на тефлон.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-спирален чистач за отстранување на тврдокорна нечистотија и остатоци од исушена и изгорена храна
-големината на MINI ќе стигне до тешко достапните места и не ја гребе исчистената површина
-многу издржлива и трае долго време

Тежина на производот индивидуално пакување 0.018 кг
Големина на производот индивидуално пакување 120 x 140 x 40 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СПИРАЛНА ЖИЦА МИНИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *