СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ СЕТ 3/1 ФОЛИЈА

SKU: 3101 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000273

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 45 бр

Двослојни (од мека пена и влакна), повеќенаменски, издржливи сунѓери во неколку различни бои, спакувани во фолија, сет 3/1.
Ергономска форма на сунѓерот обезбедува удобно сместување во раката, заштита на рацете и ноктите од оштетување.
Мек пена слој се справува со помали дамки без гребење на деликатни површини, а
груб влакна слој е идеален за отстранување на сушени и перзистентни дамки.
Големината на сунѓерот е идеална за секојдневна употреба, и за време на миење на садовите и бришење на работни плочи или на други површини.
Ефикасно пени детергентот, што значи дека користите помалку и заштедите повеќе.

 

http://www.york.pl/start/products/view/031010/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ СЕТ 3/1 ФОЛИЈА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *