КРПА СУНЃЕРАСТА СЕТ 4+1 ГРАТИС

 

Description

шифра: 2406

баркод: 5903355035695

количина во кутија: 90 бр

Сет од 4+1 гратис сунѓерасти крпи-Практични крпи за чистење који впиваат вода до 13 пати поголема од нивната тежина. Помагаат во темелно и ефективно чистење, не оставајќи ленти или дамки на исчистената површина.
Сунѓерестата структура на крпата за чистење е совршена за употреба во кујната или бањата, каде што обично има многу влага. Неговата извонредна апсорпција помага во темелно и ефективно чистење, не оставајќи ленти или дамки на исчистената површина. Сунѓераста крпа апсорбира вода до 13 пати поголема од нејзината тежина. Производот се суши многу брзо, намалувајќи го ризикот од непријатни мириси.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-сет од пет крпи за чистење који апсорбираат вода до 13 пати поголема од нивната тежина
-погодни за бришење на истурени течности, за влажно чистење и хемиско чистење
-благодарение на димензиите (15,5 x 17,5 cm) на крпата, возможно брзо и прецизно чистење на  различни површини
-совршена крпа за чистење во кујната и за секојдневна употреба во бањата

Тежина на производот индивидуално пакување 0,103 кг
Големина на производот индивидуално пакување 160 x 240 x 30 мм

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА СУНЃЕРАСТА СЕТ 4+1 ГРАТИС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *