СТАКЛОЧИСТАЧ

 

Description

шифра: 0423005

баркод: 4043400504545

Количина во пакет: 6 бр

Универзален стаклочистач кој значително ја подобрува секојдневната работа за миење на прозорци, стакло, туш кабини, ретровизори, огледала и останати стаклени површини. Изработен од пластика со гумен крај и микрофибер крпа која лесно се поставува,со помош на ластика преку пластична основа. Оптималната должина на рачката го прави стаклочистачот совршен за чистење и миење сите стаклени површини. Совршено ја влече водата од рамните површини, не оставајќи ленти или дамки. Должината на рачката е 30 цм. Се пере на 40 степени.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-рачка со оптимална должина од 30 цм
-исклучително ефикасен и удобен за употреба
-значително ја подобрува работата за чистење: за миење прозорци, стакло, туш кабини или огледала
-темелно го отстранува вишокот вода, оставајќи беспрекорно чисти и сјајни површини и може да се пере на 40 степени.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАКЛОЧИСТАЧ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *