ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ

SKU: 00332100 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4002625030048
Количина во кутија: 10 бр
Четка за рибање на нечистотии
Димензија 21cm
Добро функционира кога ги чистите обемни дамки на тврди површини
Совршено се вклопува во раката
Особено избраните влакна ќе се справат со нечистотија на различни површини

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *