ЧЕТКА

SKU: 1366005 Category: Tag:
 

Description

шифра: 1366005

баркод: 4043400513363

Количина во кутија: 10 бр

Четка одлична за справување со секој вид на дамки и нечистотија. Корисна за темелно чистење на различни видови површини во куќата, градината, гаражата или работна просторија. Изработена од пластика со синтетички  влакна и димензија 10 цм. Четка практична и за чистење на рацете.
Незаменлив елелемент во секој дом или канцеларија при чистење на разни видови површини, особено кога се влажни.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-за чистење на раце и на разни површини
-погодна за суво и влажно чистење
-практична за чистење на исушените, тврдокорните нечистотии и наслаги
-за детално чистење на куќа, градината, подрумот или гаражата, како и работни простории
-може да се користи и за чистење на дамки на теписи или теписи
-тврдите влакна длабоко ја чистат нечистотијата, не остануваат гребнатини и четката го одржува  својот изглед долго време
-лесна за користење, прилега на рака и практична за одржување

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *