СТАКЛОЧИСТАЧ 22цм

 

Description

шифра: 0422005

баркод: 4043400504743

Количина во пакет: 10 бр

Универзален стаклочистач кој значително ја подобрува секојдневната работа за миење на прозорци, стакло, туш кабини, ретровизори, огледала и останати стаклени површини. Изработен од пластика со гумен крај а оптималната должина на рачката го прави стаклочистачот совршен за чистење и миење  стаклени површини. Совршено ја влече водата од рамните површини, не оставајќи ленти или дамки. Должината на рачката е 22 цм.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-рачка со оптимална должина од 22 цм
-исклучително ефикасен и удобен за употреба
-значително ја подобрува работата за чистење: за миење прозорци, стакло, туш кабини или огледала
-темелно го отстранува вишокот вода, оставајќи беспрекорно чисти површини

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАКЛОЧИСТАЧ 22цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *