СУШАРА OPALE 18M

SKU: st186-PC Category: Tag:
 

Description

шифра: СТ186-ПЦ

баркод: 8003186119803

Сушара со жица 18м за сушење, емајлирана челична рамка , анти-рѓосувачка.

Површина за сушење: 18м
Количина на облека: 8 кг
Материјал: обоен челик
Димензии / отворено: 178 x 114 x 55цм
Димензии / затворено: 55 x 130 x 4 цм
Тежина: 2,7 кг
парчиња / палета (135×80): 60
Парчиња во кутија: 6

https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/opale/

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА OPALE 18M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *