СУШАРА ВЕРТИКАЛ 40МТ

SKU: st1030 Category: Tag:
 

Description

Шифра: ст1030

баркод: 8003186111609

Сушара ВЕРТИКАЛ 40м/VERTICAL 40m со жица 40м за сушење, анти-рѓосувачка, со тркалца и висока стабилност.

Површина за сушење: 40м
Kоличина на облека: 16кг
Aнтирѓосувачка сушара
Mатеријал: обоен челик, алуминиум
Тежина: 6,50 кг
Димензија отворена: 74 x 100 x 142 цм
Димензија затворена: 80 x 133 x 7 цм
Производство: Италија

Видео презентација: https://www.youtube.com/watch?v=4FB25kmLXK0&t=7s&ab_channel=COLOMBONEWSCAL

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА ВЕРТИКАЛ 40МТ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *