ДРВЕНА МЕТЛА 60цм СО ДРВЕНА ДРШКА 120цм

SKU: 0013 Category: Tag:
 

Description

шифра: 0013

баркод: 5903355002499
количина во кутија: 12 бр

Екстремно долга метла која брише 60 цм од површината во исто време, во комплет со дрвена дршка 120цм. Совршена за чистење улици, тротоари, патеки, калдрма, гаража или магацин.
Густите и многу тврди влакна ја собираат нечистотијата од празнините и пукнатините. Метлата може да се користи и за чистење на помошни простории, како што се сали или магацини. Со дршка создава совршен комплет за чистење на големи површини.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-функционална метла од 60 цм за чистење на големи површини, во комплет со дрвена дршка 120цм
-густите и многу тврди влакна се справуваат со најтврдокорната нечистотија
-совршена за чистење на и од  тешко достапни места
-метла за метење улици, тротоари, патеки и калдрма
-совршен за чистење магацини, гаражи и помошни простории

Тежина на производот индивидуално пакување 0.923 кг
Големина на производот индивидуално пакување 630 x 150 x 90 мм

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРВЕНА МЕТЛА 60цм СО ДРВЕНА ДРШКА 120цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *